Creating a look that is uniquely, completely and unmistakably you

website Mii

Mii wil voor elke vrouw de perfecte make-up essentials samenstellen,
waarmee zij praktisch en natuurlijk te werk kan gaan.
Mii is toegewijd aan het creëren van de belangrijkste beauty items voor elke gelegenheid.

Mii zet de ware schoonheid van elke vrouw in de kijker.


Mii make-up

Mii gebruikt zoveel mogelijk huidvriendelijke ingrediënten. Net om die reden geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt en die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt. We beschikken daarbovenop over een 100% zuiver minerale lijn. Natuurlijke mineralen zijn ontstekingswerend en zo huidvriendelijk dat ze zelfs na een epilatie, microdermabrasie of laserbehandeling kunnen worden aangebracht.


Brow by Mii wenkbrauwstyling

“Onthul de ware schoonheid in elke expressie met perfect op maat gestylde wenkbrauwen voor iedere klant.”
Van een natuurlijk aangezet wenkbrauwboogje tot de perfecte afgelijnde variant, je wenkbrauwen bepalen je expressie en het frame van je gezicht. Het Brow by Mii gamma bestaat uit een professioneel en retail gamma. Er wordt gebruik gemaakt van een gepersonaliseerde aanpak & diverse technieken om tot de perfecte wenkbrauw te komen, aangepast aan het gelaat van de klant.


Kissed by Mii spraytanning

Kissed by Mii is ontwikkeld met minerale marine extracten en heeft de voedende voordelen van koraalzeewier om je huid z’n natuurlijke mineralen opnieuw aan te vullen en de huid zijdezacht te maken zodat je kleurtje zich mooi kan ontwikkelen.
Exclusief voor beauty professionals!
Kissed by Mii levert een complete professionele tanning-service, makkelijk integreerbaar in jouw zaak of als mobiele service. Van de zachte comfortabele Mii badjassen tot de langhoudbare vacuümverpakte tanning oplossing, de professionele Spray Tan Booth en het complete retail assortiment.


Mii Nails & Feet

Mii gaat over jou - over wie je bent en wie je kiest te zijn, met kleur om jouw verhaal op dat moment te vertellen. Schoonheid, mode en kleur maken deel uit van onze make-up. We zijn er ook trots op dat we al meer dan drie decennia de schoonheidsindustrie ondersteunen en met hen samenwerken. Mii’s spa manicure en spa pedicure, met 100+ kleuren in nagellak en gel polish, zijn ontworpen om gezonde natuurlijke nagels te creëren door het aanbieden van een formule en een kleur voor elk individu en voor elke gelegenheid. Mii gelooft in de taal van kleur. Kies je kleur, vertel je verhaal.

website Mii

Blijf op de hoogte:


© 2024 - COMODA

website by pencill